Uitgerust met een hoop kennis, ervaring en lef zorgen we ervoor dat telecomleveranciers hun ambities realiseren.

Welkom bij VoIPGRID

Telefonie leveren was nog nooit zo eenvoudig

Naast een platform dat gewoon werkt, ondersteunen we je in jouw rol als telecomleverancier. Samen helpen we jou een toekomstbestendig verdienmodel voor VoIP-telefonie te realiseren, zonder dat we ons bemoeien met jouw business. Jij bepaalt zelf welke operator je gebruikt, welke prijzen je vraagt en hoeveel vrijheid je klanten binnen het platform krijgen. Onze dienstverlening is daarnaast op elk moment uitbreidbaar én opzegbaar.

Als reseller bied je al onze diensten whitelabel wholesale of semi-wholesale aan. Je krijgt al het gereedschap dat je nodig hebt om VoIP-telefonie snel en toegankelijk te leveren. Met ondersteunend materiaal helpen we je een eind op weg om de zakelijke markt perfect te bedienen.

VoIPGRID ondersteuning

 • Uitgebreid gebruikers-, groepen- en rechtenbeheer
 • Directe koppeling met boekhoudpakket Twinfield, voor het muteren van administratieve basisgegevens
 • Directe koppeling met de gidsbedrijven voor bedrijfsregistraties in telefoongidsen, andere gidsen en 18xx nummers
 • Realtime aanvragen van nieuwe regionale en 085-telefoonnummers en nummerblokken
 • Realtime aanvragen van nieuwe regionale en landelijke nummers in 150 andere landen
 • Cisco drop-shipment: bestel toestellen direct bij Cisco en ze worden geconfigureerd afgeleverd bij de eindklant
 • Easy provisioning voor Linksys, Yealink WP52 en Cisco VoIP-telefoons
 • Eenvoudig online en offline beheer van je eigen prijsplannen
 • Diensten- en gespreksfacturatie: gedetailleerde overzichten voor jezelf en de klant
 •  CDR overzichten: realtime inzage in gespreksdetails en gesprekskosten voor jezelf en de klant
 • Op maat gemaakte facturatie-exports in CSV-formaat voor perfecte integratie met elke boekhoudsysteem, waaronder AFAS en Exact Online
 • Facturatiebestanden voor perfecte integratie met Twinfield inclusief geautomatiseerde digitale facturatie
 • Actieve registratie: zichtbaar bij ieder account of het VoIP-account online is.
 • SIP-analyse: gedetailleerde debug informatie vanaf de IP’s van je klanten tot op de payload van SIP-pakketten
 • Inkoopvoordelen: speciale partnerkorting op de aanschaf van hardware bij BusinessCom
 • Publieke knowledgebase; uitgebreide online informatie over de configuratie van vele typen modems, routers en SIP-apparatuur
 • De Partner Informatieportal met updates over nieuwe features, zakelijke documentatie, actuele prijsplannen en storingsinformatie
 • Whitelabel marketingmateriaal waaronder explanimations, voorbeeldmailings en nieuwsbrieven
 • Effectieve trainingen op het gebied van sales, klantgerichtheid en support

Partner review

Waarom hebben jullie gekozen voor VoIPGRID?

Klanten van ons zochten een flexibele oplossing voor hun bedrijf: ‘Onze verhuizing zit er aan te komen, wat is nu efficiënt om te doen?’. De techniek verandert continu, er zijn genoeg telecomaanbieders, maar wat is nou de “juiste stap”? Daar zijn we snel genoeg achter gekomen. Na gebruik te maken van een demo stelden wij onszelf de vragen: werkt dit? Gaat dit zo makkelijk? Met een conclusie: JA! Dit moeten wij gebruiken en leveren aan onze klanten!

Hoe maakt het telefonieplatform deel uit van jullie dienstverlening?

“Het platform”, het woord dat wij dagelijks tientallen keren in onze mond nemen intern maar ook naar klanten. Niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten kunnen overal de online telefoniecentrale inzien, beheren en configureren. Het platform, zo groot en toch zo makkelijk, ideaal!

Waarom zouden jullie VoIPGRID aanbevelen bij andere partijen?

Het is een ontzettend leuk (nerd)team: spontaan, accuraat, collegiaal en bereikbaar zonder keuzemenu!

Partner review

Waarom hebben jullie gekozen voor VoIPGRID?

Wij hebben gekozen voor VoIPGRID vanwege de betrouwbaarheid en de flexibiliteit. Door het platform van VoIPGRID weten we zeker dat de gesprekskwaliteit heel hoog is en de kans op storingen heel laag. Daarnaast vinden we het fantastisch dat onze klanten de vrijheid hebben om zelf alles aan te passen in de vriendelijke interface van VoIPGRID.

Hoe maakt het telefonieplatform deel uit van jullie dienstverlening?

Het is het enige product dat we verkopen. We bieden het platform volledig onder onze eigen naam aan en momenteel gebruiken ruim 8000 bedrijven de telefonie over het VoIPGRID-platform. Zonder VoIPGRID geen Voys!

Waarom zouden jullie VoIPGRID aanbevelen bij andere partijen?

Omdat VoIPGRID een heel prettige partner is om mee samen te werken. Het wordt je als partner heel eenvoudig gemaakt, omdat je de diensten die je verkoopt naar eigen wens kunt vormgeven in je eigen omgeving met eigen prijsplannen en eenvoudige facturatie. Daarnaast is het een platform dat zelfs door je niet-technische klanten eenvoudig beheerd kan worden. Daar worden je klanten gelukkig van en daarmee jij zelf ook.

Partner review

Waarom hebben jullie gekozen voor VoIPGRID?

De techniek is eenvoudig te implementeren en er zijn veel mogelijkheden om maatwerk te leveren voor de individuele klant. Het tarief is concurrerend, zonder contract, wat flexibiliteit betekent voor de klant. De medewerkers van VoIPGRID zijn toegankelijk, denken mee en zijn goed bereikbaar. Daarnaast zijn er nagenoeg geen storingen. Dit is erg prettig, dat je als eenmanszaak kunt vertrouwen op de techniek. Elke week worden er nieuwe updates en nieuwe mogelijkheden ontwikkeld, zodat we concurrerend blijven en kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

Hoe maakt het telefonieplatform deel uit van jullie dienstverlening?

Telefonie is in het afgelopen jaar gewijzigd van bijzaak naar hoofdzaak, dit speelt bij elke ondernemer. Ik ben nu dus dagelijks met telefonie bezig.

Waarom zouden jullie VoIPGRID aanbevelen bij andere partijen?

Er is geen leverancier die qua mogelijkheden en tarieven vergelijkbaar is in deze markt.

Partner review

Waarom hebben jullie gekozen voor VoIPGRID?

Enkele jaren geleden heeft Verbonden gekozen voor VoIPGRID door een gelijke visie over de telecommarkt: optimale vrijheid voor de klant. Onze oude inkooppartner had een ouderwets beeld van VoIP, hield vast aan lange contracten en maakte de dienst té complex. Het prettige contact met de partnermanagers en goede tarieven maakt VoIPGRID de nummer 1 partij voor wholesale VoIP.

Hoe maakt het telefonieplatform deel uit van jullie dienstverlening?

Het telefonieplatform van VoIPGRID is de fundering voor de telecomdiensten van Verbonden. De klant staat centraal en heeft volledige controle over zijn/haar diensten. Het platform is eenvoudig in gebruik, maar biedt alle opties die je van een volwaardige hosted PBX mag verwachten.

Waarom zouden jullie VoIPGRID aanbevelen bij andere partijen?

VoIPGRID is een laagdrempelige partij waar zowel de ZZP’er/ICT’er als grotere telecompartijen terecht kunnen. Het team zet een professioneel telecomplatform neer van hoge kwaliteit, maar blijft erg toegankelijk in haar communicatie en omgang.

Probeer VoIPGRID direct gratis en vrijblijvend

Om de kracht van ons platform te ontdekken, raden we je aan om alle functionaliteiten in de demo-omgeving te bekijken. Ervaar zelf hoe eenvoudig het leveren van telefonie kan zijn.
Exclusief voor resellers     Probeer alles en ervaar de eenvoud
7 dagen toegang     Gegarandeerd vrijblijvend