De meest eigenwijze speler in de telecommarkt

Over VoIPGRID

Sinds 2006 is VoIPGRID de meest eigenwijze speler in de telecommarkt. Inmiddels bieden we, samen met onze partners, dagelijks 15.000 bedrijven een telefonie-oplossing op maat.

Per week worden er ruim 1.000.000 gesprekken gevoerd via ons telecommunicatieplatform. Deze gesprekken zijn goed voor 100 miljoen zakelijke belminuten per jaar.

De snelle groei van het platform leverde VoIPGRID diverse prijzen op.

– Deloitte Technology Fast50 2015: plaats 4 en Sectorwinnaar Communications
– Deloitte Technology Fast500 2015: snelst groeiende telecomleverancier van Europa, het Midden-Oosten en Afrika
– Deloitte Technology Fast 50 2016: plaats 9 en Sectorwinnaar Communications
– FD Gazellen 2016: Gouden FD Gazellen Award
– FD Gazellen 2016: snelst groeiende bedrijf van Nederland

Hoewel deze cijfers een mooi beeld geven van onze prestaties, zijn we het meest trots op de stabiliteit van ons platform waar zelfs ziekenhuizen op vertrouwen.

Neem contact op

3

partner managers

40

developers

10

jaar ervaring

Het team

Achter VoIPGRID schuilt een team van 40 nerds dat open source software ontwikkelt die toegang geeft tot vrije communicatie en informatie. Binnen het VoIPGRID platform maken we gebruik van en ontwikkelen mee aan open source projecten als OpenSIPS en Asterisk, waarmee we een bijdrage leveren aan wereldwijde communicatie.

Nieuwe partnermanager gezocht

Bij VoIPGRID zijn we ervan overtuigd dat zakelijke telefonie leuker en makkelijker kan. Daarom leveren wij wholesale VoIP-telefonie op een eenvoudige, snelle en toegankelijke manier.

Dat gaat zo goed, dat we per direct op zoek zijn naar een commercieel medewerker binnendienst (32-40 uur) ter versterking van onze partnermanagers Ronald, Jan-Arend en Jan Pieter.

Bekijk de vacature

Online Marketeer gezocht

Ben jij een Online Marketeer die overal kansen en groeimogelijkheden ziet? Zet jij de online marketing tools zo ultiem in dat sales het aantal leads niet meer kan bijbenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk de vacature