Bied jouw klanten de beste telefonie-ervaring

VoIPGRID levert een vooruitstrevend platform, gericht op flexibiliteit en gemak voor jou als reseller én je klanten. Ook een van de beste telecomproviders van Nederland worden?

Vraag direct een gratis demo aan

Ontvang de inloggegevens in je e-mail

Ontdek het gemak

We hebben VoIPGRID ontwikkeld vanuit de gedachte dat gebruikers hun telefonie zelf willen beheren. Een wereld aan opties, maar toch eenvoudig.

Altijd overal bereikbaar

De toekomst van telefonie gaat verder dan het vaste toestel op een bureau. Laat je klanten zelf bepalen waar en wanneer ze bereikbaar willen zijn.

Maximale vrijheid

Wij helpen je om jouw zakelijke ambities te realiseren. Geen contract of bemoeienis, maar persoonlijke service wanneer jij dat wil.

Lever dé oplossing voor zakelijke telefonie

Met VoIPGRID heb je een intelligent platform in handen, dat is gebouwd rond het automatiseren van processen. Zo zorgen we ervoor dat het leveren van telefonie voor jou zo efficiënt mogelijk is.

Veilig en in eigen huisstijl

Als partner van VoIPGRID kun je de beheeromgeving geheel whitelabel afnemen. Klanten loggen in op een veilige https://mijn.jouwsite.nl. Alle communicatie naar je klanten wordt verzonden namens jouw organisatie. Jouw bedrijfslogo en de kleuren van je huisstijl worden verwerkt, zodat voor je klanten alles herkenbaar is.

Contractvrij samenwerken

Alle diensten die jij of jouw klanten afnemen, zijn per dag opzegbaar. Je zit dus nooit voor een lange periode vast aan diensten die je niet gebruikt of die je alleen tijdelijk zou willen gebruiken. Samen succesvol, dat lukt volgens ons juist alleen zónder wurgcontract.

Ontwikkel op onze open API

Ons open karakter vind je terug in onze API’s. Zo is er de plugin voor Firefox en Chrome, met klik-en-bel functionaliteit, flexibel schakelen en wachtrij-informatie. Als partner kun je natuurlijk ook zelf tools ontwikkelen die de kracht van het VoIPGRID platform maximaal benutten.

Gebruiksvriendelijk en snel

Niets is vervelender dan uren rondklikken om een klant aan te maken of een routering van een telefoonnummer goed in te stellen. Daarom is onze interface niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook heel snel. Een gemiddeld MKB bedrijf met 5 toestellen lever je letterlijk binnen enkele minuten op.

VoIP bellen met onze Android en iPhone app

Zakelijk bellen over 4G en WiFi

Dankzij de Vialer app zijn klanten niet meer gebonden aan een vaste werkplek. Door middel van deze handige app laat je je klanten met hun eigen smartphone uitgaand bellen en gesprekken beantwoorden met hun zakelijke telefoonnummer. Naast dat dit professioneler oogt dan een mobiel nummer, verhoog je hiermee de bereikbaarheid van je klanten en geef je ze volledige vrijheid. In de app kunnen daarnaast het belplan en de beschikbaarheid worden aangepast en statistieken worden geraadpleegd.

Bekijk alle platformspecificaties

Bellen met één klik in je browser

Eenvoudig je bereikbaarheid beheren

De browserplugin voor Firefox en Chrome laat je klanten een stuk prettiger werken. Met de klik-en-bel knop in de browser kan elk zichtbaar telefoonnummer met één klik worden gebeld. In de plugin kan de beschikbaarheid eenvoudig worden aangepast, waardoor je klanten snel schakelen tussen een bureautoestel, mobiele telefoon of andere werkplek.

Status van collega’s en wachtrijen

Nog meer handige opties: in het menu wordt getoond welke collega’s in gesprek zijn of gebeld worden. Indien je klanten gebruik maken van wachtrijen, staat er hoeveel mensen er in de wacht staan.

Bekijk alle platformspecificaties

Je wilt niet de grootste partij, maar wel het allerbeste VoIP platform.
Welkom bij VoIPGRID.

Om de kracht van ons platform te ontdekken, raden we je aan om alle functionaliteiten in de demo-omgeving te bekijken. Ervaar zelf hoe eenvoudig het leveren van telefonie kan zijn.
Exclusief voor resellers     Probeer alles en ervaar de eenvoud
7 dagen toegang     Gegarandeerd vrijblijvend