« Terug naar alle artikelen

VoIP bellen met de Vialer app

1 minFlexibele werkplek
Roelinda Klip
13 juni 2016

Sinds de publicatie van dit blog in 2016 is de Vialer app vele versies verder. Benieuwd wat de nieuwste versie voor iOS en Android allemaal kan? Je leest het in dit blog.

De kracht van de Vialer app

Met de Vialer VoIP app van VoIPGRID kun je met je smartphone bellen en gebeld worden met je zakelijke telefoonnummer. De app biedt veel voordelen: het tonen van je zakelijke nummer in plaats van je mobiele nummer draagt bij aan een professionele uitstraling, je houdt eenvoudig het telefonieverkeer van je bedrijf in de gaten en alle telefoniekosten gaan via je zakelijke account. Bovendien bevordert de app locatie-onafhankelijk werken: je kunt op elk moment je belplan en bereikbaarheid aanpassen.

VoIP bellen met Vialer 3.0

Dankzij het intensieve gebruik van de Vialer app door onze partners en eindklanten ontstond vorig jaar een nieuwe ambitie: bellen via 4G en WiFi in de Vialer app mogelijk maken. Na een jaar van ontwikkelen, testen en perfectioneren is het zover: de Vialer app kan bellen via VoIP.

Met een VoIP-account gekoppeld aan een gebruikersaccount kan direct worden gestart met bellen. Om via de app gebeld te kunnen worden, is eveneens een 4G-verbinding nodig. Als de app deze verbinding niet kan detecteren, wordt de volgende stap in het belplan actief (bijvoorbeeld doorschakeling naar een mobiel nummer).

 

Bellen via een twee-staps-gesprek

Zonder 4G blijft uitgaand bellen via de app mogelijk. Omdat de kwaliteit van een 3G-verbinding erg wisselend is, kunnen we daarmee kwalitatief goede VoIP gesprekken niet garanderen. Er wordt in dat geval een zogenoemd twee-staps-gesprek opgezet. Hierbij belt de app eerst je mobiele nummer en verbindt je vervolgens door met degene die je wilt bellen. Aan deze persoon wordt jouw zakelijke nummer getoond.

Download de Vialer app gratis

De Vialer app is beschikbaar voor iOS en Android toestellen en kan gratis worden gedownload in de App Store en Play Store. Op de Vialer website vind je meer informatie over de app.

Gerelateerde artikelen

De toekomstplannen van VoIPGRID: nieuwe features en een nieuw product in 2024
6 min Productontwikkeling
Sanne Bakker
24 januari 2024
VoIPGRID jaaroverzicht 2023
3 min Productontwikkeling
Sanne Bakker
15 december 2023

Start met het leveren van telefonie

Wholesale VoIP leveren wordt nergens eenvoudiger dan met het whitelabel VoIP-platform van VoIPGRID. We vertellen je er graag alles over. Je kunt ons dagelijks bereiken op 050 – 800 9000

Laat ons jou bellen

{"attempt":"018efafa-bf48-cf08-7d92-05f92f209d3c","id":"018efafa-bf48-cf08-7d92-05f92f209d3c","request_id":"018efafa-bf48-cf08-7d92-05f92f209d3c","status":"success"}